Facebook va activant els nous perfils per a empreses

Compartir

Facebook procedeix a activar els nous perfils per a empreses i dona de marge fins a finals de mes de març per completar la remodelació del perfil d’empresa.

 

Facebook, com tota empresa, vol millorar dia a dia i no sembla que vulgui parar de mostrar millores a la seva xarxa social. Durant aquest mes de març podrem observar la transformació de tots els perfils d’empreses i personatges famosos al nou disseny establert pel gegant de les relacions socials.

Facebook en activar aquests perfils s’avança a Twitter, principal enemic de la xarxa social, en presentar i facilitar a l’usuari el nou disseny per a aquest any 2012. Twitter simplement havia mostrat i triat a empreses per mostrar-ho. El gegant de les comunicacions socials ha decidit donar un mes de marge a tots els usuaris que disposen d’una pàgina d’aquestes per evolucionar. Si no és així, Facebook té el dret que a finals de mes actualitzi la pàgina automàticament.

Els nous dissenys també venen acompanyats d’una millora en l’administració de l’espai. Observem que detalla molt més i tenim més possibilitats. Només començar l’administració tenim 5 apartats: Avisos, Missatges, Nous seguidors, Estadístiques i Page Tips.

Estarem a l’espera de tot el que podrem fer i ja podeu visitar el nostre perfil que ja l’estem actualitzant.

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: