Farts VS Zombies per WindowsPhone de la mà de Plunge

Compartir

Acció, tensió i molt d’humor. Tot això en una història absurda segons els creadors de Farts VS Zombies per a Windows Phone. Els veurem al Mobile World Congress.

L’empresa Lleidatana, Plunge Interactive, definim a Plunge com un estudi independent que desenvolupa video jocs per a diferents plataformes tant per a clients com per a ells mateixos. Els podem trobar a la seva web oficial, Facebook i Twitter.

Doncs han creat el joc Farts VS Zombies per a Windows Phone un divertit joc i adictiu on haurem de defensar les estudiants japoneses de l’atac dels zombies, dirigint els núvols de gas cap a la seva cara dibuixant la trajectòria amb el dit.

El CEO de l’empresa, Jesus Bosch, assegura que en iniciar el joc descobrirem..“Acció trepidant, tensió i molt d’humor, tot això fusionat en una absurda història. Això és el que la gent descobrirà amb aquest joc”.

El joc és una fusió de moltes categories però és que el joc, Farts VS Zombies és una fusió d’elles, no podreu deixar de jugar-hi.

Podreu trobar el joc al market de Microsoft per només 1,29€! Nosaltres estarem amb ells durant la fira, el provarem a fons i treurem molt de fruït pel futur de Plunge Interactive.

L’empresa estarà ubicada al Mobile World Congress de Barcelona que s’inicia dilluns, els podeu trobar al 7F85 dins l’App Planet a la zona de Catalunya.

Market Place – Farts VS Zombies

Web – Plunge Interactive

 

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: