Fedora 17 “Beefy Miracle” ja està disponible

Compartir

Ja podeu descarregar la nova versió de la històrica distribució descendent de Red Hat que inclou GNOME Shell executable en qualsevol màquina com a principal novetat.

La nova distribució GNU/Linux porta moltes novetats, amb algunes realment interessants. El mes destacable de la nova Fedora és que GNOME Shell és capaç d’executar-se amb driver gràfic sense suport 3D i això és un alleugeriment per als qui tenen ordinadors poc potents o antics.

D’altra banda, i passant a un pla més tècnic, els directoris /lib/, /lib64/, /bin/ i /sbin/ desapareixen, passant a ocupar subdirectoris amb el mateix nom sota /usr/. Els enllaços simbòlics es mantenen per qüestions de compatibilitat.

Fedora 17 incorpora aplicacions com GIMP 2.8, Firefox 12, LibreOffice 3.5.2.1 i com a entorns gràfics GNOME 3.4.1, KDE SC 4.8.3, XFCE 4.8 i LXDE.

Per a descarregar-ne la versió oficial poden anar a la pagina oficial de Fedora Project, disponible en diversos idiomes com el català.

 

Copyleft 2012 www.imatica.org
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà www.imatica.org

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: