L’equip de www.imatica.org us desitja unes molt bones festes!

Compartir

Arriba un dels dos moments de l’any en què l’equip de redacció es pren un respir, i volem aprofitar l’avinentesa per desitjar-vos unes molt bones festes i un pròsper, feliç i tecnològic 2012.

Imatge gentilesa de Christina Rutz a Flickr sota llicència Creative Commons

Imatge gentilesa de Christina Rutz a Flickr sota llicència Creative Commons

Després de dotze intensos mesos, l’equip de www.imatica.org deixa per uns dies l’activitat informativa per gaudir d’aquestes dates nadalenques, tot i que al llarg d’aquests dies no deixarem als nostres lectors sense continguts, doncs volem acomiadar el 2011 i rebre el 2012 amb el nostre tradicional resum de l’any, un article marca de la casa que glosa les noticies més destacades que s’han anat produint entre el gener i el desembre.

El 2012 l’encetarem amb un especial CES; www.imatica.org destina a la fira nord-americana un corresponsal especial que informarà en viu al moment, minut a minut, sobre totes les novetats que s’hi vagin presentant, així que seguiu atentament el nostre Twitter a partir del dia 8, que serà quan s’obri foc per a la premsa convocada a Las Vegas, malgrat que la fira comença el dia 10.

Per a aquestes festes, tot l’equip de Redacció us vol desitjar un bon Nadal i un pròsper i feliç any nou, en el qual les coses ens vagin millor a tots plegats. Durant els propers dotze mesos continuarem fidels a la nostra filosofia d’informar i formar amb imparcialitat sobre totes les novetats que vagin sorgint en l’àmbit tecnològic.

L’equip de redacció de www.imatica.org

 

Copyleft 2011 www.imatica.org
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà www.imatica.org

L’equip de www.imatica.org us desitja unes molt bones festes!
Valoreu aquesta publicació

YCOM
Redacció ycom.cat.
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: