L’equip de www.imatica.org us desitja unes molt bones festes!

Compartir

Arriba un dels dos moments de l’any en què l’equip de redacció es pren un respir, i volem aprofitar l’avinentesa per desitjar-vos unes molt bones festes i un pròsper, feliç i tecnològic 2012.

Imatge gentilesa de Christina Rutz a Flickr sota llicència Creative Commons

Imatge gentilesa de Christina Rutz a Flickr sota llicència Creative Commons

Després de dotze intensos mesos, l’equip de www.imatica.org deixa per uns dies l’activitat informativa per gaudir d’aquestes dates nadalenques, tot i que al llarg d’aquests dies no deixarem als nostres lectors sense continguts, doncs volem acomiadar el 2011 i rebre el 2012 amb el nostre tradicional resum de l’any, un article marca de la casa que glosa les noticies més destacades que s’han anat produint entre el gener i el desembre.

El 2012 l’encetarem amb un especial CES; www.imatica.org destina a la fira nord-americana un corresponsal especial que informarà en viu al moment, minut a minut, sobre totes les novetats que s’hi vagin presentant, així que seguiu atentament el nostre Twitter a partir del dia 8, que serà quan s’obri foc per a la premsa convocada a Las Vegas, malgrat que la fira comença el dia 10.

Per a aquestes festes, tot l’equip de Redacció us vol desitjar un bon Nadal i un pròsper i feliç any nou, en el qual les coses ens vagin millor a tots plegats. Durant els propers dotze mesos continuarem fidels a la nostra filosofia d’informar i formar amb imparcialitat sobre totes les novetats que vagin sorgint en l’àmbit tecnològic.

L’equip de redacció de www.imatica.org

 

Copyleft 2011 www.imatica.org
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà www.imatica.org

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: