Felicitació nadalenca de l’equip d’El Mur Tecnològic

Compartir

Ja tornem a ser en aquesta època de l’any que per a uns és tan entranyable i que, en canvi, d’altres reclamen que ha de tornar a uns valors allunyats del consumisme en els que està inmersa. Nosaltres, des d’El Mur Tecnològic, preferim quedar-nos amb la vessant més entranyable d’aquesta celebració, i és per això que des d’aquestes ratlles, l’equip de redacció al complet us vol felicitar les festes i desitjar-vos tot el millor per a l’any que, d’aquí a pocs dies, encetarem.

Felicitació nadalenca

Volem també dedicar els nostres pensaments especialment a aquelles persones menys afavorides per la vida, a les quals els manca alguna de les coses tan necessàries i que a la resta ens semblen ja com a valors segurs en el nostre dia a dia: una llar, un sostre sota el qual arrecerar-se, un plat a taula, o un llit calent per poder dormir. Per a ells especialment, els nostres pensaments en aquests dies.

Que el 2014 sigui, per a tots nosaltres, creïents d’una o altra religió, no creïents, independentment de la raça o la cultura, un millor any que el que estem a punt de deixar enrere en tots els aspectes, inclòs el tecnològic que és el que ens uneix als membres d’aquesta redacció i ens connecta a vostès, els nostres lectors.

I per a aquells de vosaltres que rebreu tecnologia com a regal de Nadal o Reis, el nostre consell de que l’empreu sempre sense por, buscant treure’n el màxim partit i perdent la por a experimentar amb ella. Nosaltres volem ser els vostres guies també en aquest any que començarà aviat, com esperem haver-ho estat en aquest 2013 i en els anys que l’han precedit.

Esperem també començar l’any amb algunes sorpreses que ja anirem desvetllant a mesura que les implantem i, com sempre, d’aquí a uns dies publicarem el nostre resum anual del que ha donat de si el terreny de les noves tecnologies en aquests darrers dotze mesos.

Els nostres millors desitjos per a un bon Nadal i un pròsper i feliç any 2014.

L’equip de redacció d’El Mur Tecnològic

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: