FileSonic preparat per ser el segon en caure

Compartir

Que la guerra havia començat si, que no havia estat per la llei SOPA també, però els principals serveis de descarrega estan tancant és real. Després de Megaupload, Megavideo i la seva xarxa comença l’hora dels “germans”.

Després de veure el tancament per part de l’FBI dels portals Megaupload, Megavideo, Megashare i tota la seva armada, detencions i declaracions del servei d’emmagatzematge més utilitzat al món els seus competidors s’estan preparant o modificant perquè no els i passi el mateix.

El primer en modificar tota la seva estructura ha estat FileSonic, un dels deu serveis d’emmagatzematge més utilitzats. Segueix funcionant pero han limitat els seus serveis per poder seguir operatius.

Ara mateix qualsevol usuari de FileSonic no pot baixar altres fitxers que no siguin els seus pujats per ell mateix. Ara mateix és el teu lloc privat d’emmagatzematge personal. Tot apunta a una mesura cautelar per cubrir-se l’esquena després del patit per Megaupload. Ara almenys els seus usuaris tenen temps per salvar els seus documents.

Si accedim a la pàgina web oficial podem observar el seu avís a tothom:

All sharing funcionality in FileSonic is now disabled. Our service can only be usead to upload and retrieve files that you have uploaded personally.

Després de tot això, quin serà el següent servei en caure? Internet està que tremola amb tot aquest enrenou i els que acabem patint les conseqüències som els usuaris com sempre. Seguirem esperant més notícies. Heu pogut salvar les dades ja? I de Megaupload? Tenim algun lector que pateixi alguna conseqüència?

 

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: