Filtrades les icones d’Office 2013

Compartir

Van ser vistos en una demostració de Windows RT.

Les noves icones de la propera versió d'Office

Les noves icones de la propera versió d’Office

Les renovades icones de la nova versió de la suite Office de Microsoft s’han deixat veure per mitjà d’una fotografia pertanyent a un acte de la companyia de Redmond.

Segons la imatge filtrada, les icones tindrien estil Metro en consonància amb Windows 8, fent mes fàcil la seva localització a l’escriptori o a la portada Metro de Windows. Les icones filtrades són la W de Word, la P de PowerPoint, la N de OneNote i la X d’Excel.

La qüestió no és només estètica; les icones de l’Office han marcat a tota una generació d’usuaris d’informàtica que les han convertit en un símbol inequívoc dels diferents components d’una suite ofimàtica. Els tres més famosos (Word, Excel i PowerPoint) han marcat estil fins a tal punt, que la resta de les suites ofimàtiques existents han mimetitzat els seus colors i formes, imitant-los. En definitiva, han assentat la manera d’identificar visualment cadascun dels programes típics d’una suite ofimàtica.

La beta d’Office ha de ser llançada aquest mateix mes.

 

Copyleft 2012 www.imatica.org
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà www.imatica.org

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: