Firefox 22, el més ràpid segons Tom’s Hardware

Compartir

El conegut lloc web posa a prova els principals navegadors per a Windows, concloent que la guineu de foc ha avançat en velocitat i funcionalitat al browser de Google.

Tom’s Hardware, conegut lloc web en anglès sobre tecnologia (i, al contrari del que apunta el seu nom, no només dedicat als temes de maquinari), ha fet pública una nova edició de la seva comparativa de browsers, el resultat de la qual atorga a Firefox 22 la primera posició en quant a rapidesa i prestacions, desbancant del lloc d’honor al Chrome de Google.

Aquest darrer sembla haver rebut menor atenció per part de la companyia del cercador que el seu homòleg de Mozilla en la correcció de problemes i millora del rendiment, segons indica Adam Overa, autor de l’informe.

Els navegadors comparats han estat l’Internet Explorer 10 de Microsoft, Chrome 27 de Google, Firefox 22 de Mozilla, i Opera 12 i Next (15) d’Opera, aquest darrer per tenir una referència del seu rendiment abans i després del canvi de motor de renderització.

Els resultats han donat que Chrome continua tenint problemes en renderitzar múltiples pestanyes simultàniament, i que el seu temps d’arrancada a la màquina no ha millorat, aspectes en els que Firefox l’ha superat amb un temps d’arrancada molt optimitzat i millores evidents en el renderitzat de pàgines.

En altres aspectes, i malgrat tot, Chrome supera als altres browsers, com per exemple en el tractament de JavaScript. En general, cada navegador té els seus punts forts i els seus punts febles.

Així que qui vulgui disposar d’una guia per a seleccionar un navegador de darrera generació que li ofereixi el màxim rendiment, té en aquest article un bon punt de recolzament. Això si, si el seu sistema operatiu és Windows. Per als usuaris de GNU/Linux o Mac OS X, els resultats poden diferir.

 

Copyleft 2013 El Mur Tecnològic
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà El Mur Tecnològic

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: