Firefox 4, també per a dispositius mòbils

Compartir

FirefoxUn dels seus majors atractius resideix en la possibilitat de sincronitzar la navegació i altres elements amb un ordinador de sobretaula, malgrat que també té millores en altres aspectes com la velocitat de navegació i compatibilitat amb HTML 5.

Navegant amb Firefox MobileGuillem Alsina (guillem@imatica.org) – Als pocs dies del llançament de la quarta versió major de la “guineu de foc” per a sistemes de sobretaula, i tal com havia promès, Mozilla ha publicat la seva homòloga per a dispositius mòbils basats en les plataformes Android i Maemo, la descàrrega de les quals ja pot ser realitzada des de la Web o directament des de l’Android Market.

Un dels principals avantatges d’aquest navegador és la possibilitat de sincronitzar els nostres preferits, pestanyes obertes i altres configuracions amb un ordinador de sobretaula o un altre dispositiu mòbil, de manera que sempre podem continuar la nostra navegació en un altre lloc i amb una altra màquina però des del mateix punt on la vam deixar.

La velocitat de càrrega de les pàgines, de la mateixa manera que en el seu homòleg de sobretaula, també ha estat millorada, s’ha afegit compatibilitat amb HTML 5, i processa JavaScript més ràpidament.

Altres funcionalitats interessants que s’han afegit a aquest browser per a smartphones són la possibilitat de desar pàgines com a fitxers PDF, o la personalització del motor de cerca emprat per defecte.

La llista de dispositius compatibles amb Firefox 4 mòbil passa per tots aquells que munten Android 2.0 o superior i Maemo 5, amb el Nokia N900 com a únic exponent en aquest últim cas.

Copyleft 2011 www.imatica.org
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà www.imatica.org

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)