Firefox deixarà de donar suport a la versió Windows de 64 bits

Compartir

Sorprenent decisió que els responsables del projecte atribueixen a la manca de compromís, i que no han anunciat a través dels canals tradicionals.

Aquells de vostès que estiguin llegint aquestes ratlles des d’un navegador web Firefox instal·lat en un sistema operatiu Windows de 64 bits (com ara Vista, 7 o 8) podran continuar fent-ho, però no veuran noves versions d’aquest programa: Mozilla deixarà d’oferir suport a Firefox en 64 bits.

Un dels motius importants és que la majoria de complements per a Firefox només funcionen en entorns de 32 bits, i els que funcionen en 64 bits presenten errors que no existeixen en 32 bits, errors que perden prioritat per culpa de tasques de desenvolupament més urgents.

Així que és probable que Mozilla continuï promovent la versió de 32 bits del seu browser, però també és probable que aquest vagi perdent adeptes en l’entorn Windows, ja que les noves versions comptaran amb el desavantatge de no treure-li el suc als 64 bits del sistema operatiu.

La notícia ha estat comunicada a través de la llista Bugzilla per als desenvolupadors, en la qual s’ha demanat expressament que es deixin d’atendre les fallades de la versió de 64 bits del navegador, però no s’ha emès una nota de premsa ni tan sols s’ha referenciat en el blog oficial, encara que és una novetat important a tenir en compte.

 

Copyleft 2012 www.imatica.org
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà www.imatica.org

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: