Firefox, el gran perjudicat per l’auge de Chrome

Compartir

FirefoxEl navegador web de Mozilla ha frenat en sec el seu creixement en el mercat, i des de fa més de mig any es troba estancat per sota dels vint-i-cinc punts percentuals. L’Internet Explorer segueix un degoteig constant a la baixa.

Guillem Alsina (guillem@imatica.org) – Si la guineu de foc no s’hagués d’enfrontar al browser de Google, probablement ara ostentaria més d’una quarta part del mercat global dels navegadors web, però des de fa poc més de mig any es troba estancat entre el 24 i el 25%. Mentre, Chrome ha gairebé triplicat la seva presència al mercat.

La progressió del navegador web de Google ha seguit a l’alça ininterrompudament durant el darrer any, mentre que Firefox ha anat oscil·lant entre el 24% i el 25 des d’octubre del 2009.

Per la seva banda, l’Internet Explorer de Microsoft ha anat declinant lenta però constantment des del 67,68% de quota que ostentava el juliol de 2009 fins a baixar del 60% a l’abril del 2010.

Més informació

Estadístiques de Net Applications

Copyleft 2009 www.imatica.org
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà www.imatica.org

Guillem Alsina