Firefox OS, explicat en el MWC

Compartir

Un dels grans atractius de la fira mundial de la mobilitat celebrada recentment a Barcelona, en la qual vam poder gaudir d’una demo de la mateixa mà dels seus responsables i fer-los algunes preguntes.

Per a la majoria del públic, encara queden certs dubtes per aclarir sobre una de les noves plataformes de programari que vol fer-se un lloc en el competitiu mercat dels telèfons intel·ligents. Firefox OS no tindrà apps natives per centrar-se en els serveis online amb apps escrites en HTML 5 i pensades per a executar-se en el navegador.

En aquesta primera entrega de l’entrevista que vam fer a Christian Heilmann, Evangelista Principal de Mozilla, hi podem veure una demostració del sistema operatiu, així com la seva resposta a algunes preguntes tècniques sobre el desenvolupament com, per exemple, què és el que es troba sota la interfície (un kernel Linux i els drivers d’aquest sistema).

L’entrevista ha estat realitzada íntegrament en anglès.

 

Copyleft 2013 www.imatica.org
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà www.imatica.org

Guillem Alsina
Etiquetes: