Firefox vol obtenir el r

Compartir

La campanya que sota el nom de “Download Day” ha posat en marxa la comunitat Spread Firefox pretén aconseguir el màxim nombre de descàrregues per establir un nou rècord en el popular llibre Guinness: el del programari més descarregat en un sol dia.


Guillem Alsina (guillem@imatica.org) – La tercera versió del popular navegador web de codi lliure Firefox serà publicada en algun moment d’aquest mes de juny encara sense especificar.

Per tal de canalitzar l’expectació generada per aquesta nova versió, la comunitat Spread Firefox -a través de la qual Mozilla fa bona part del seu màrqueting- ha fet una crida a la que ha batejat com a Download Day 2008, mitjançant el qual es vol aconseguir establir un nou rècord dins del popular llibre Guinness dels rècords: el del programari més descarregat en un sol dia.

La marca és segura: el rècord que es busca no existeix actualment, amb el que Firefox 3 serà sense cap mena de dubte el primer en aconseguir-lo. La intenció de l’organització és fer d’aquesta una marca duradora en el temps per difícil de superar. Per a això s’ha fet a través del lloc Spread Firefox una crida per a què el major nombre d’internautes descarregui el programa.

Guillem Alsina