Fitxatges, acomiadaments i la resta en les empreses tecnològiques

Compartir

Avui us portem un resum de les incorporacions i acomiadaments que s’han produït en algunes companyies del món tecnològic.

Com si del mercat de fitxatges de jugadors de futbol es tractés, les grans multinacionals del sector tecnològic també contracten a cop de talonari, i avui us portem un resum dels darrers moviments en aquesta àrea.

El primer d’aquests és el de Huy Kawaski, qui en els anys 80 fora responsable per a Apple del sistema operatiu del Macintosh, ha deixat la poma per l’androide verd, i s’unirà com a assessor a Motorola Mobility (ara propietat de Google) per remuntar el mal moment que pateix l’empresa.

D’altra banda, Howard Stringer, president de la junta de Sony, va anunciar als seus 71 anys que es retira al juny, data en què donarà a conèixer el seu successor.

Paul Otellini, CEO d’Intel, deixarà el seu càrrec en el mes de maig com va anunciar al novembre. A dia d’avui, i des de dins d’Intel, es parla de noms com el de Stacy Smith (Directora d’Operacions), Brian Krzanich, i la vicepresidenta executiva i responsable del grup de programari i serveis, Renee James, tots executius de la companyia, encara que sembla que tot apunta que serà algú de fora qui succeeixi a Otellini, com Sanjay Jha (ex-CEO de Motorola), o Patrick Gelsinger (CEO de VMware). Al maig sabrem com acaba el tema.

Joe Kennedy, el qui fora CEO de Pandora (una de les ràdios online pioneres) dimiteix del seu càrrec per no arribar a donar beneficis a la companyia després dels seus darrers resultats.

A Alibaba, el que fóra CEO de la companyia, Jack Ma, ha anunciat al seu successor, que serà Jonathan Mu, l’actual vicepresident de la companyia. Aquest prendrà el seu nou càrrec el 10 de maig.

Qualcomm ja té nova directora de desenvolupament de negoci: Laurie Yoler una veterana directiva del Silicon Valley que ve amb un bagatge de treballs innovadors a Visa, Sun Microsystems o Accenture, i que intentarà millorar les relacions de Qualcomm amb les altres companyies del Silicon Valley.

 

Copyleft 2013 www.imatica.org
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà www.imatica.org

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: