Flipboard estén la seva plataforma de publicació a la Web

Compartir

No cal donar-se d’alta per poder llegir una revista en el famós sistema, tan sols amb l’enllaç ja n’hi ha prou.

Flipboard

Després de debutar en els tablets com a eina de publicació i lectura de continguts en forma de revista, visualment atractius i fàcils de consultar, Flipboard va donar el pas cap a les pantalles més petites (encara que cada dia més grans) dels smartphones. I ara, el popular sistema de creació de revistes a mida ha donat el salt als escriptoris a través de la Web.

Ha estat necessari esperar fins a la popularització de la tecnologia HTML5, que ofereix més possibilitats pel que fa a interactivitat i efectes gràfics, perquè a Flipboard tinguessin les eines adequades per dur el seu servei a la Web. Amb això, a més, l’obren a qualsevol plataforma de programari per a màquines d’escriptori.

Les revistes online de Flipboard a la Web són exactament les mateixes que es poden llegir en els dispositius mòbils, sense cap canvi o adaptació necessaris per part de qui les construeix. És més, qualsevol pot llegir-les sense haver-se de donar d’alta en el sistema, tan sols disposant de l’enllaç cap a la publicació.

Convertir-se en ‘editor de revistes’ a Flipboard no és una tasca difícil, ja sigui amb continguts propis, o realitzant recopilacions de diverses fonts per nodrir la nostra pròpia publicació.

 

Copyleft 2013 El Mur Tecnològic
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà El Mur Tecnològic

Guillem Alsina
Etiquetes: