Foxconn i Mozilla llançaran cinc dispositius conjuntament

Compartir

Confirmat un tablet que, juntament amb els altres dispositius, seran orientats al mercat OEM per a què altres empreses hi posin la seva marca.

La fira Computex de Taiwan ha estat el marc triat per ambdues empreses per a presentar un acord que portarà Foxconn a fabricar cinc dispositius que funcionaran sota Firefox OS, un d’ells un tablet, confirmant amb això els rumors que s’havien avançat fa uns dies.

Foxconn és l’empresa més gran del món de fabricació per contracte, treballant per a marques com Apple, HP, Amazon o Sony, per a les quals construeix alguns dels seus dispositius electrònics, és a dir, que no fabrica sota la seva pròpia marca si no amb el segell d’altres. Això és precisament el que farà amb aquests nous cinc dispositius, que es produiran per a OEM, és a dir, que els veurem en el mercat amb el segell d’altres marques.

No s’han donat ni especificacions sobre el maquinari dels dispositius, ni preus, ni tan sols s’han esmentat les marques que acabaran comercialitzant aquests gablets.

 

Copyleft 2013 El Mur Tecnològic
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà El Mur Tecnològic

Guillem Alsina
Etiquetes: