Frommer’s torna a les mans del seu creador

Compartir

Google la revèn sense donar xifres.

A l’agost d’aquest any passat, Google va comprar Frommer’s, empresa especialitzada en guies de viatge, per adaptar les cerques locals a Google+, però sembla que la cosa no acaba de quallar i les accions de Google van baixar un 1,4%, quedant-se en 795,07 dòlars quan va anunciar la compra de les guies de viatges, el preu de la qual fou de 22 milions de dòlars.

Ara, mesos després, Google la revèn al seu propietari original, això si, després d’adaptar la informació de Frommer’s a Google+ i Maps, proporcionant informació i assessorament sobre els serveis locals, com ara hotels i restaurants. Després d’un breu període, Frommer’s torna a les mans del seu creador.

 

Copyleft 2013 www.imatica.org
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà www.imatica.org

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: