Gameloft obre el terreny dels jocs per a smartwatch

Compartir

La companyia signa un acord de col·laboració amb MediaTek per portar Danger Dash als rellotges intel·ligents.

Fins ara, els smartwatch o rellotges intel·ligents han servit per a poc més que rebre notificacions dels inputs que rep el nostre smartphone com ara trucades o missatges entrants, i poder fer una sèrie d’accions limitades. Però això canviarà per convertir-se en una eina més interactiva i, a la qual, hi arribarà el llarg braç del sector lúdic.

Gameloft ha aconseguit la fama mundial per ser la creadora de jocs per a dispositius mòbils com la versió d’Assassin’s Creed per a smartphones, GT Racing, o diverses adaptacions dels films sobre els superherois de la Marvel.

Ara, aquesta editora i productora francesa de videojocs per a dispositius mòbils, s’ha aliat amb MediaTek per fer estendre les seves creacions al regne del canell, als smartwatches o rellotges intel·ligents.

Lògicament, les possibilitats de jugar a través d’una pantalla tan reduïda són mínimes per no dir nul·les, però si que ens pot servir per rebre alertes d’un joc en línia, per avisar-nos de quan passen certs esdeveniments mentre restem desconnectats, per exemple.

Concretament, Gameloft ha anunciat que emprarà la plataforma LinkIt de MediaTek per a dispositius vestibles o portables (wearables) en conjunció amb el seu videojoc Danger Dash, de manera que el jugador podrà controlar els personatges i fer-los esquivar objectes o dur a terme determinades accions, amb un simple cop de canell.

 

Copyleft 2014 El Mur Tecnològic
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà El Mur Tecnològic

Guillem Alsina
Etiquetes: