Gamestop plega i traspassa algunes botigues a Game

Botiga Gamestop als Estats Units. Imatge de Mike Mozart a Flickr sota llicència Creative Commons
Compartir

L’empresa nord-americana deixa l’activitat a l’Estat Espanyol despres de 9 anys.

Fa uns dies saltaven les alarmes en ser filtrats uns documents interns de Gamestop Iberia on el director executiu Antonio González, anunciava a tots els treballadors un procés de cessament de l’activitat (document 1, document 2)

Aquests documents explicaven les causes d’aquest per motius econòmics i organitzatius, ja que despres de 9 anys l’empresa no ha pogut estabilitzar-se al mercat estatal i per aixo l’abandona.

En els documents també anunciava que l’empresa està negociant amb una altra cadena minorista de videojocs la possibilitat de traspassar algunes de les seves botigues. Aquesta altra empresa no és altra que la seva més directa rival, la britànica Game, que ha anunciat l’adquisició d’algunes de les botigues de Gamestop.

Finalment, s’hi afirma que el traspàs de certes botigues Gamestop a Game no afectarà les reserves d’alguns jocs. D’aquesta manera, d’aquí a final d’any, Gamestop deixarà el mercat estatal tal i com algunes altres franquicies ja havien fet amb anterioritat, com Blockbuster o PCcity.

Imatge que il·lustra aquest article de Mike Mozart a Flickr sota llicència Creative Commons

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: