Gaming.cat al ‘Petites pantalles’ de demà

Compartir

El portal per als aficionats ‘gamers’ catalans serà el protagonista de l’espai de demà, que podrem veure a partir de finals d’aquesta mateixa setmana en vídeo en línia.

Demà dimecres dia 19 toca secció ‘Petites pantalles’ al programa ‘Té de tot’ de Televisió de Girona, i toca parlar-hi de videojocs. I com és habitual, serem nosaltres, des d’El Mur Tecnològic, qui aportarem aquests continguts.

Serà concretament el nostre editor, Guillem Alsina, qui compareixerà davant les càmeres del canal gironí per explicar l’actualitat del món de les tecnologies lúdiques. I de què hi parlarà? Doncs demà explicarem què és i què es pot trobar en el portal Gaming.cat, un punt de trobada en línia per als jugadors dels Països Catalans i en català.

Serà com sempre en directe a partir de les 12:40 en emissió per Televisió de Girona, i a partir del dijous i divendres, en vídeo en línia a través del lloc web del mateix canal de televisió, que naturalment us referenciarem a través del nostre canal de vídeo al Twitter, de la resta dels nostres mitjans socials, i de la nostra pàgina web.

 

Copyleft 2014 El Mur Tecnològic
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà El Mur Tecnològic

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: