Gaming.cat, el nou punt de trobada dels ‘gamers’ dels Països Catalans

Compartir

No és un noticiari d’actualitat del sector lúdic, si no una comunitat oberta que permet als seus membres opinar, publicar articles i compartir vídeos.

La comunitat de Gaming.cat ja ha pujat els primers continguts

La comunitat de Gaming.cat ja ha pujat els primers continguts

Gaming.cat és una nova comunitat per als aficionats als videojocs dels Països Catalans, oberta, participativa i que no es nodreix de dalt cap a baix, si no que es construeix entre tots els que la conformen, de manera col·laborativa.

La comunitat va dirigida a tots els aficionats als videojocs, i proporciona un fòrum en el qual opinar i proposar activitats. Si hom es registra en aquest fòrum, podrà també publicar articles en el seu lloc web, i compartir vídeos amb la resta dels usuaris.

Tampoc es centra en una plataforma de joc o tecnologia concreta, de manera que no només s’hi parla de videoconsoles o de jocs ‘casual‘ per a telèfons mòbils, si no que està oberta a seguidors de qualsevol de les plataformes susceptibles d’executar jocs.

Per als aficionats als jocs multijugador, Gaming.cat ha creat un servidor de veu (TeamSpeak 3) que permet parlar amb altres participants a la partida (de moment, fins a 25 participants simultanis). I, naturalment, té presència a TwitterFacebook i YouTube.

Aquest projecte tot just ha començat a caminar, però té ambició d’arribar lluny dins de la comunitat de ‘gamers’ dels Països Catalans i, òbviament, compta amb tot el suport d’imatica.org

 

Copyleft 2013 www.imatica.org
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà www.imatica.org

Guillem Alsina
Etiquetes: