Garmin-Asus s’estrena en societat en el Mobile World Congress

Compartir

Mobile World Congress 2009Presenta telèfons mòbils lleugers, amb interfície multitàctil i molt fàcils d’usar per a l’usuari neòfit.


Redacció/Nota de premsa – La present edició del Mobile World Congress ha vist també el llançament en societat de Garmin-Asus, la companyia nascuda de la joint-venture entre l’especialista en solucions de navegació GPS i el fabricant de maquinari taiwanès.

Un dels nous telèfons Garmin-AsusEl seu primer producte és el nüvifone M20, un terminal amb connectivitat 3,5G i un sistema de navegació Premium impulsat pel sistema operatiu Windows Mobile.

De la mateixa manera que el primer nüvifone, incorpora Windows Mobile 6.1 amb Enterprise email, l’elegant i acolorit M20 ha estat concebut per als professionals dinàmics que necessiten un smartphone funcional per a organitzar la seva feina i vida personal. Aquest dispositiu combina connectivitat de banda dual 3,5G/tribanda GSM, Wi-Fi, navegador web, client de correu electrònic, programari per a consultar documents, funcions multimèdia, Bluetooth i GPS amb sistema de mapes de Garmin.

Pot sincronitzar-se amb qualsevol ordinador per a disposar de la informació i contactes més actualitzats, comptant amb un complet teclat QWERTY que facilita la tasca de respondre als missatges de correu electrònic que ens arriben.

El nüvifone M20 incorpora la tecnologia basada en localització (LBS) més avançada, i les funcions de navegació es troben associades a aplicacions d’ús freqüent com per exemple el calendari, contactes, email, navegador web i altres, simplificant al màxim els desplaçaments de l’usuari.

Suporta velocitats de descàrrega de 7.2Mbps com a màxim, oferint un navegador amb una dinàmica molt semblant a l’habitual en qualsevol ordinador. A més, els usuaris poden fer zoom i desplaçar-se per les pàgines web movent els dits per la pantalla, i gaudir d’una orientació vertical o apaïsada de la pantalla, i per descomptat, accedir a la destinació dels enllaços (URL’s) tan sols prement a sobre de la pantalla.

Les funcions GPS arriben a un nivell de sofisticació mai vist abans en un Smartphone Windows Mobile. Posseeix les mateixes capacitats que els dispositius portables de navegació Garmin nüvi sat nav, i integra mapes d’Europa, Amèrica del Nord, i punts d’interès (POIs) com ara hotels, restaurants, botigues, benzineres, etc. És tan fàcil com introduir l’adreça o nom de l’establiment, buscar per categories o navegar a adreces mitjançant la base de dades de l’M20 o Internet. El dispositiu passarà llavors a facilitar instruccions gir a gir mitjançant comandes de veu i si es desvia, tornarà a calcular la ruta.

El nüvifone M20 porta la navegació GPS més lluny mitjançant la incorporació del paquet de programes Connected Services, que afegeixen un component intel·ligent a les funcions de navegació, telèfon i cercador. Aquesta llista d’aplicacions actualitzable conté, per exemple, informació del tràfic en temps real, cerques locals amb Google, Pàgines blanques, temps, estatus de vol i horaris de la cartellera.

Guillem Alsina