Geeksphone entra al sector dels smartphones de gamma alta

Compartir

La companyia, fins ara coneguda pels seus terminals per a desenvolupadors i, com el seu nom indica, per al públic més “geek”, es llança ara a una nova aventura més comercial però que no deixa de dirigir-se a un grup concret de públic.

Geeksphone espera un nou nadó, un terminal de gamma alta

Geeksphone espera un nou nadó, un terminal de gamma alta

Geeksphone ha anunciat avui que es llança a una nova aventura, la dels terminals de gamma alta. I ho fa amb un explícit nom: Geeksphone Revolution, un terminal del qual encara no hi ha imatges, ni descripció, ni especificacions.

La plataforma de programari que l’equiparà és una de les poques coses que Geeksphone ha donat a conèixer del seu futur nou terminal; podrà usar Android -és d’esperar que amb el bootloader obert- i la plataforma software de Mozilla segons triï l’usuari.

El que desconeixem és si podrà tenir possibilitat de doble arrencada, si el comprador ja haurà de triar entre una de les dues plataformes “de sèrie”, o bé si en pot instal·lar l’una o l’altra a voluntat.

Actualment, Geeksphone ven dos models amb Firefox OS, Peak i Keon, essent el primer més potent i amb un preu de 149 €, mentre que el segon, més senzill i petit, amb un cost de 91 €. Aquelles persones que hagin pre-reservat el model Peak, podran realitzar el canvi a Revolution pel mateix preu.

 

Copyleft 2013 El Mur Tecnològic
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà El Mur Tecnològic

Guillem Alsina
Etiquetes: