GeForce Experience: servei en el núvol per optimitzar la configuració dels nostres videojocs

Compartir

NVIDIA ha presentat avui al CES una eina que permetrà als jugadors deixar de barallar-se amb les configuracions per optimitzar el rendiment del seu joc preferit en la seva màquina, automatitzant aquesta tasca.

Jen-Hsun Huang, co-fundador i director de NVIDIA

Jen-Hsun Huang, co-fundador i director de NVIDIA

Una combinació de programari en local i servei al núvol facilitarà als jugadors més recalcitrants la carregosa tasca de configurar a la perfecció tots i cadascun dels seus jocs preferits per tal que obtinguin el màxim rendiment de la seva màquina.

Fins ara, en cada joc, l’usuari ha de seleccionar diversos paràmetres com, per exemple, el grau de qualitat de les textures o els efectes naturals, així com el nombre d’imatges (frames) per segon. Les combinacions són infinites, i encertar la més adequada és qüestió de paciència, prova i assaig. I això, per a cadascun dels nostres jocs.

NVIDIA ha donat la volta a la truita, i ens proposa una solució basada en una base de dades de maquinari al núvol, i un petit client en local, que detecta el maquinari i el joc del que es tracta i, un cop consultada la base de dades d’acord amb el programari i el conjunt de maquinari que tinguem, automàticament ajusta la configuració per nosaltres, de manera que aquesta sigui òptima per treure el màxim rendiment possible del nostre maquinari.

La demostració del CES es va fer amb el joc Call of Duty, millorant-ne notablement els detalls.

 

Copyright (c) 2013 www.imatica.org
Tots els drets reservats. Es permet la lliure reproducció del titular de la notícia, així com la citació de la URL dins del servidor www.imatica.org sota qualsevol circumstància, però sense reproduir total o parcialment cap altra part del text sense l’autorització explícita per part de l’autor o el mitjà

Guillem Alsina
Etiquetes: