Geohot abandona Facebook i torna al hacking independent

Compartir

El famós hacker que es va saltar les proteccions de l’iPhone ha anunciat que deixa Facebook, per la qual va fitxar fa mig any.

El famós hacker George Hotz, més conegut com a GeoHot, ha presentat la renúncia al seu lloc de treball a Facebook, sis mesos després de la seva contractació

Hotz és conegut per haver aconseguit dur a terme els jailbreaks de l’iPhone, un èxit consistent en alliberar el telèfon d’Apple per tal que pogués funcionar amb la tarja de qualsevol operadora. Malgrat que ara aquest terminal es pot trobar lliure en el mercat i finançat per gairebé qualsevol operador, no fa tants anys els contractes d’exclusivitat en tots els mercats el feien inabastable per als usuaris de qualsevol operadora que no fos la triada per Apple.

La PlayStation 3 també va ser objecte de les seves investigacions, i GeoHot va aconseguir novament la fama després de publicar els detalls de com havia accedit a la memòria del sistema i a l’hipervisor de la màquina. Això li va valdre una demanda per part de Sony.

Hotz estava contractat per Facebook des del juny de l’any passat, però es desconeix quin era el seu càrrec a l’empresa i quines les seves atribucions o projectes als quals estava adscrit. De la mateixa manera, es desconeixen els motius que l’han portat a dimitir i a què es dedicarà a partir d’ara, encara que ja ha anunciat que continuarà amb el hacking per lliure.

 

Copyleft 2012 www.imatica.org
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà www.imatica.org

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: