Girona es prepara per acollir una nova edició del Fòrum E-Tech

Compartir

ActesCanvi d’horari per a una jornada que no para de reinventar-se per tal d’oferir els millors continguts als assistents, tot i estar ja ben consolidada en el calendari d’encontres tecnològics de Catalunya.

Redacció – Com cada any, i un cop passada la festa grossa de la ciutat (les fires), torna el Fòrum E-Tech per posar al dia al teixit empresarial gironí (i a qui vulgui assistir-hi encara que no sigui de les comarques gironines) en tot allò que es refereix a l’aplicació de les noves tecnologies al seu negoci.

En anys anteriors s’han tractat temes d’interès i necessitats dels empresaris com és ara la factura electrònica (que serà obligatòria per llei més endavant), del Pla Avanza, de la crisi i el sector TIC (o de com superar aquesta mercès a les noves tecnologies), i del Parc Científic i Tecnològic de la UdG (Universitat de Girona).

Enguany la cita serà aquest vinent dimecres 11 de novembre al cèntric Hotel Carlemany de la ciutat de Girona, sèu que ha acollit les darreres edicions i que ja s’ha consolidat també com el marc habitual de la trobada. La novetat rau en l’horari, doncs si amb anterioritat el Fòrum s’havia estès durant l’horari matinal i s’havia perllongat amb el dinar i l’entrega dels Premis E-Tech, aquest any les activitats es desenvoluparan a partir de les 16 hores i al llarg de la tarda, cloent la jornada amb la primera Nit TIC que es presentarà en forma de sopar a peu dret.

Pel què fa al programa, aquest també es simplifica centrant-se en un menor nombre de temes però desenvolupant-los al llarg de més temps. S’analitzarà la productivitat i la competitivitat a l’empresa gironina (a càrrec de Joan Torrent, Professor d’Estudis d’Economia i Empresa de la UOC i investigador de l’IN3), el paper de les TIC com a vehicle de competitivitat oferint-ne la visió de Microsoft (per Carles Grau, Director General de Microsoft a Catalunya), i com les PIMEs poden guanyar productivitat i competitivitat mitjançant les TIC (a càrrec d’Enric Colet, Professor del Departament de Direcció de Sistemes d’Informació d’ESADE).

Les conferències es clouran amb un debat entre els ponents i els assistents a fi d’aprofundir en els aspectes tractats: com poden millorar els negocis de les PIMEs amb les TIC i com aquestes afecten a variables com l’eficiència, l’agilitat, la productivitat, les despeses, l’operativitat, la visibilitat, vendes, competitivitat…

L’activitat principal finalitzarà a tres quarts de vuit del vespre, però no el Fòrum; a partir de les 21:30 i al mateix Hotel Carlemany, els assistents podran gaudir de la Primera Nit TIC amb un sopar lleuger en forma de cocktail que es servirà a preu dret i, en acabat i sobre les 22:30 de la nit, es lliuraran els guardons dels VII Premis E-Tech, que enguany també han estat objecte d’un rentat de cara que ha portat a la redefinició de les categories en les quals es lliuraven.

Les inscripcions a la jornada poden realitzar-se des d’ara mateix a través del lloc web del Fòrum.

Copyleft 2009 www.imatica.org
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà www.imatica.org

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)