Girona viurà la seva primera hackathon

Compartir

Els organitzadors insisteixen en el caràcter lúdic de la jornada i en l’objectiu de crear una aplicació web que sigui funcional el diumenge.

Els propers divendres 7, dissabte 8 i diumenge 9 de març ha estat convocada la primera hackathon (marató de hacking) de Girona, amb l’objectiu de crear des de la base una aplicació, seguint tot el cicle des de la concepció fins a la comunicació final del producte, passant òbviament per la finalització de l’aplicació de manera que sigui funcional.

Per a aquesta primera edició, i per tal de facilitar les coses als participants, el projecte es tractarà d’una aplicació web, tot i que en futures edicions es podrà tractar d’altres formats com ara apps mòbils.

La cita començarà el divendres a les sis de la tarda (18:00), quan els participants es reuniran per parlar de la idea del projecte que, fins al moment, serà guardat en secret pels organitzadors. El lloc serà el Parc Científic i Tecnològic de la Universitat de Girona, que acollirà l’esdeveniment.

L’organització insisteix especialment en el caràcter lúdic, més que competitiu, de la hackathon, així com en l’objectiu de crear una aplicació totalment funcional.

La trobada es clourà el diumenge al matí, d’una manera informal que els organitzadors han definit com “fer unes birres”. Sens dubte, serà un bon punt i final a dues jornades en què l’ordinador arraconarà la resta d’activitats socials dels participants.

Els interessats poden apuntar-se a l’esdeveniment a través del seu lloc web.

 

Copyleft 2013 El Mur Tecnològic
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà El Mur Tecnològic

Guillem Alsina
Etiquetes: