Global Mobile Awards 2012, finalistes

Compartir

El Mobile World Congress 2012 està a tocar, a finals de febrer tot l’equip de www.imatica.org en Català estarà present a l’esdeveniment i ja tenim els finalistes a guanyar el Global Mobile Awards 2012.

Farà gaire bé un any, el Mobile Awards 2011 va guardonar a l’iPhone 4 com a millor terminal i els tablets s’estrenen aquest any dins dels premis del Congrés aquest any.

S’espera un Mobile World Congress mogut ja que també s’espera una keynote sorpresa d’Apple fora del marc del Mobile World Congress a Barcelona i farà triar a la premsa si la fira de Barcelona o la Keynote a San Fransisco.

Després d’un any en què Samsung s’ha alçat com a número 1 en els terminals amb sistema operatiu Android, Blackberry ha caigut sota terra i Apple segueix lluitant pel seu tros de mercat que creix constantment arriba també el Windows Phone de Nokia per guanyar el terreny que deixa Blackberry i per usuaris nous.

Tot això es veurà a la gala especial dels Global Mobile Awards 2012. I nosaltres t’ho explicarem en directe ja que estem preparant el Congrés per tots vosaltres.

Els millors terminals són aquests cinc: Apple iPhone 4S, HTC Desire S, Nokia Lumia 800, Galaxy Nexus de Samsung i Galaxy SII. Qui guanyarà? Nosaltres hem obert una enquesta al nostre Facebook, t’animes?

I els millors tablets segons els Mobile Awards 2012 són els cinc següents: Iconia tab d’Acer, Kindle Fire d’Amazon, Apple iPad2, Asus Eee Pad transformer i Samsung Galaxy Tab 10.1.

Els finalistes ja estan damunt la taula, ara només toca esperar. Qui seria per vosaltres el guanyador d’aquesta edició del 2012? Per mi personalment en els terminals qui guanyaria clarament seria el Samsung Galaxy SII, per l’aposta i la resposta del mercat i en tablets segueix guanyant i segueix regnant el tablet d’Apple, l’iPad 2.

Podeu trobar més informació a la web oficial dels Mobile Awards 2012.

 

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: