Gmail també millora, i molt!

Compartir

Després de la renovació de tots els programes de Google faltava el més utilitzat. El correu de la marca del buscador també ha rebut una actualització d’aspecte i millores. 

Carles Rabadà (carlesrgm@imatica.org)- Fa no res us hem aportat la noticia de la renovació de Google Reader i per fi s’ha renovat gmail, el correu més utilitzat internacionalment de la marca del buscador. Gmail amb ambientació renovada per Ice Cream Sandwich ja està aqui..

El que ens aporta de nou gmail és:

Streamlined conversations (converses simplificades)
La vista ha estat renovada de disseny per ajudar a llegir  a través dels missatges com si fossin un de sencer. S’ha socialitzat molt i simplificat la seva funció. Bàsica i útil.
Elastic density (densitat elàstica)
Sabem que l’ús de Gmail des d’una varietat de mides de pantalla i dispositius, aixíque ara la separació entre elements de la pantalla canviarà automàticament en funció del tipus de pantalla que feu servir. Ara serà redissenyat a cada dispositiu mostrant-se d’una manera més fàcil a cada un.
New HD themes (Nous temes HD)
Els temes han estat reconstruïts totalment per poder oferir un servei d’alta resolució. Aneu al menú configuració per fer un cop d’ull i triar el tema que més t’agradi.
Smarter navigation (navegació intel-ligent)
Més personalització a l’avast de tothom. Poder cambiar la mida de les etiquetes, àrees de xat, ocultar àreas, icones,etc… per navegar amb més fàcilitat i personalització.
Better search (cerca millorada)
Es pot crear filtres des de el panell, cercar qualsevol cosa amb pocs clicks, ràpid i fàcil. Un nou panell creat per facilitar-ho tot.
Aqui teniu l’explicació oficial de Google. 


Font Oficial: Google gmail blog
Copyleft 2011 www.imatica.org
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà www.imatica.org

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: