Google abandonarà diversos projectes

Compartir

En el transcurs del 2012, Google deixarà de donar suport a alguns dels seus projectes menys coneguts.

Google, a més de ser coneguda pel seu cercador, el seu correu electrònic, i la seva xarxa social propis, també és coneguda per tenir un petit cementeri de projectes. Aquests seran els projectes que en aquest 2012 seran enviats allà per la companyia de Sergey Brin i Larry Page:

  • Picnik: adquirit en el 2010 pel seu servei d’edició online de fotografies a través del seu lloc web amb un sòlid sistema on l’usuari podia carregar les seves fotografies amb efectes especials, textos, marcs, seleccionar, etc… Google volia integrar les funcions d’aquest servei o part del seu desenvolupament a Picasa, malgrat que mai ho va acabar de fer. Deixarà de funcionar el 19 d’abril.
  • Google Message Continuity: llançat el 2010, la seva funció era prevenir problemes amb les bases de dades de correus electrònics enviats per servidors de Microsoft Exchange. Per a això permetia realitzar backups del contingut que passava per ells pel mòdic preu de 12 dòlars per usuari. No entra en la política de l’empresa.
  • Needlebase: la més desconeguda per tots ja que va ser adquirida a ITA Software. Aquest producte consisteix en una plataforma de gestió i anàlisi de dades a la web que permet recopilar informació de diferents fonts, administrar-la i preparar-la per a publicació online. Deixarà de funcionar l’1 de juliol.

 

Copyleft 2012 www.imatica.org
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà www.imatica.org

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: