Google adquireix Bufferbox

Compartir

La companyia adquirida opera al Canadà, proporcionant punts de recollida per a paqueteria, el què pot ser aprofitat per als enviaments de gàdgets adquirits a Google Play.

Localitzacions dels centres Bufferbox a Toronto

Localitzacions dels centres Bufferbox a Toronto

Recentment, Google ha adquirit Bufferbox, una petita empresa que ha creat uns magatzems ‘temporals’ on poder enviar els nostres paquets i des d’on poder recollir-los tranquil·lament quan vulguem i sense haver de preocupar-nos perquè el missatger no ens trobi a casa, adaptant el concepte informàtic de buffer a les entregues a domicili. Aquesta és la raó del perquè Google l’ha adquirit.

Segons apunten, la companyia de Mountain View adaptaria aquests magatzems “temporals” a la seva Play Store (recordem que la botiga de Google ven mòbils i tablets, a més d’apps, llibres i pel·lícules). D’aquesta manera, els nois de Sergey Brin i Larry Page plantarien cara a un servei semblant que té Amazon.

El preu s’estima que és d’uns 17 milions de dòlars i s’espera que Bufferbox arribi, a la llarga, a tot el món, ja que actualment només està disponible a Toronto (Canadà).

 

Copyleft 2012 www.imatica.org
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà www.imatica.org

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: