Google adquireix VirusTotal

Compartir

La companyia adquirida continuarà sent independent, però complirà la missió de protegir els usuaris de Gmail i Google Play.

VirusTotal, una companyia de seguretat el principal producte de la qual és un escànner en línia que aprofita una gran quantitat de motors per a detectar patògens, ha estat adquirida pel cercador Google.

La intenció de la companyia de Mountain View és mantenir la seguretat dels seus principals productes, entre els quals s’hi troben Gmail (servei de correu electrònic) i Play (la seva botiga d’aplicacions i continguts per a Android). La seguretat davant del malware de la seva plataforma de programari mòbil ve sent criticada des de diverses parts, i aquesta pot ser una manera de millorar-la i fer callar les crítiques.

En Gmail, les solucions de VirusTotal s’integraran amb les actuals eines anti-spam i anti-malware que inclou el servei.

L’empresa adquirida continuarà operant de forma independent. Es desconeixen el cost de l’adquisició i els altres termes de l’acord.

 

Copyleft 2012 www.imatica.org
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà www.imatica.org

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: