Google anuncia grans novetats a la conferència I/O

Compartir

GoogleLa companyia del cercador ha revelat el seu esperat servei de música així com nova versió d’Android i el seu full de ruta estratègic sobre la plataforma per a smartphones i tablets. Hi donem una repassada encara que al llarg dels dies següents analitzarem aquestes novetats amb més detall.

Redacció – Google ha començat amb força la seva conferència anual I/O en la qual mostra desenvolupaments, tendències i nous productes de futur. Ho ha fet amb diversos anuncis dels quals en aquestes ratlles us en donarem una breu repassada per a incidir més profundament en cadascun d’ells al llarg dels propers dies.

En primer lloc, ens topem amb el llançament d’un servei de música que ens permet pujar les nostres cançons a la Xarxa per a escoltar-les allà on vulguem i fins i tot sincronitzar-les entre diferents dispositius.

Per la part d’Android, s’ha anunciat l’actualització de la versió 3.0 Honeycomb per a tablets a la 3.1 (que rep el mateix nom). Però el destí d’aquest sistema operatiu no és dividir-se en dues escissions per a smartphones i tablets, si no reunificar-se en la versió que està per venir, el nom en codi de la qual és de moment Ice Cream Sandwich.

També, i entre altres coses, la companyia de Mountain View ha creat una aliança de fabricants per tal d’assegurar les actualitzacions dels terminals Android per, almenys, any i mig.

Al llarg dels propers dies, dedicarem més articles a desgranar les novetats presentades per Google i les seves implicacions.

Copyleft 2011 www.imatica.org
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà www.imatica.org

Guillem Alsina