Google avan

Compartir

Google treballa en el mapejat social de tots els serveis gràcies a les aportacions de cadascun dels usuaris. La companyia es troba filmant els carrers de Barcelona, València, Madrid i Sevilla per al seu nou producte Google Street View, que permet viatjar de manera virtual pels carrers de les principals ciutats.


Agències – Bernardo Hernández, director mundial de serveis de Geolocalització de Google, ha centrat la seva intervenció d’avui en el BDigital Global Congress en el seu nou producte Google Street View, a través del qual és possible viatjar de manera virtual pels carrers de les principals ciutats dels Estats Units. En aquests moments, la companyia es troba filmant els carrers de Barcelona, València, Madrid i Sevilla. Gràcies a aquest nou producte els usuaris podran buscar els serveis que tenen al seu voltant o en un lloc determinat, com ara comerços, restaurants, etc. Segons Hernández, “un 70% de la informació té una dimensió geogràfica. A Google hi ha quelcom a dir respecte a qualsevol punt del planeta”.

Un altre dels aspectes en els quals està treballant la companyia fundada per Larry Page i Sergey Brin és el mapejat social de tots els serveis gràcies a les aportacions de cadascun dels usuaris, les quals a través de Google Maps poden ser compartides i fruïdes per altres internautes. “La informació institucional oferta per Les Pàgines Grogues pot ser complementada amb la informació aportada pels mateixos consumidors d’aquestes botigues o restaurants en els mapes de Google”.

Sobre les noves possibilitats dels sistemes de geolocalització de Google, Bernardo Hernández afirma que “ara és possible navegar a través dels mapes de Google. A Google Maps es podrà passejar pels carrers, veure vídeos, fotos, articles de la Wikipedia o els comerços indexats pels usuaris sobre una zona determinada, tot això no només des d’un ordinador sinó també des del telèfon mòbil. La gent no utilitzarà els mapes per buscar una destinació concreta, sinó per navegar, explorar, descobrir”.

Sobre Bernardo Hernández

Bernardo Hernández és Director Mundial de Màrqueting de Google Maps i Google Earth des del setembre de 2007. Com a tal, és responsable de la promoció i control dels productes geogràfics i de localització de Google, a més del desenvolupament de negoci i acords estratègics dels mateixos.