Google contracta un desenvolupador de jocs

Compartir

La seva missió podria ser adaptar jocs per a usar-los a les Google Glass, o bé pavimentar el camí per a què terceres parts desenvolupin jocs amb la màxima facilitat.

Aquest famosíssim desenvolupador és ni mes ni menys que Noah Falstein, creador entre altres títols de SinistarSecret Weapons of the Luftwaffe o Indiana Jones and the fate of Atlantis.

Falstein s’unirà als de Mountain View com a cap de disseny de jocs. Però, ¿per a què vol Google un dissenyador de jocs? Doncs algunes veus afirmen que per a evolucionar Google+ en un sentit semblant o idèntic a Facebook, que s’ha erigit en una plataforma per als amants dels jocs ‘casual’, o per traslladar jocs a les Google Glass aprofitant les seves possibilitats de realitat augmentada.

També és possible que el seu rol sigui preparar les eines necessàries per tal de facilitar la feina d’empreses i desenvolupadors externs. Diverses consultores han previst una explosió dels videojocs a les plataformes mòbils, per la qual cosa Google podria voler tenir la millor plataforma per a això.

 

Copyleft 2013 www.imatica.org
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà www.imatica.org

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: