Google Currents, què és?

Compartir

Google no vol compartir amb ningú. Només entre les seves eines. Acaba de treure Google Currents i és un lector de noticies per a Android i iOS. De moment només està disponible als Estats Units, però en breu arribarà aqui.

Portava temps en boca de tothom però per fi està aqui. Google ha tret una nova aplicació per a Android, iPhone i iPad que ens ofereix una nova manera de navegar per les webs, encara que la seva finalitat és substituïr tot adversari del mercat, per variar. La seva funció és llegir noticies, seguir feeds, veure vídeos de Youtube i molt més amb el simple dit de la mà.

Currents l’únic que fa és cercar al nostre Reader i afegir els nostres feeds al programa creat per Google. Ens facilita la lectura i la fa atractiva. Diguem que és el lector de feedburner per a terminals i tablets. Currents té una caracterìstica molt bona, té una pestanya principal amb temes del moment que poc a poc anirà aprenent dels nostres gustos i oferirà contingut que ens pugui agradar. Atractiu no?

A més Google, ens ofereix poder dissenyar i personalitzar el contingut per mostrar-se a Google Currents. Està completament integrat a la seva xarxa social, Google,+ i podem enllaçar el compte d’Analytics per seguir les estadistiques dels nostres usuaris a Currents.

Per ara mateix Currents només està disponible a Estats Units per Android iOS, però per aquesta setmana entrant s’espera que arribi a molta més gent. De totes maneres aqui teniu l’aplicació per als usuaris d’Android per poder gaudir de Google Currents al vostre dispositiu. Tant terminal com Tablet.

Aplicació per Android

Font oficial: Google bloc

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: