Google Docs no admetrà els formats antics d’Office

Compartir

La suite ofimàtica online no acceptarà els formats de les versions que van de la 97 a la 2003 del programa de Microsoft.

Google ja ho va anunciar la passada tardor, que a partir del febrer no es podria treballar amb els vells formats d’Office en Google Docs. En el blog de Google App hi diu el següent:

Al setembre, hem afegit la possibilitat d’exportar documents de Google per als nous formats d’Office de Microsoft que es basen en estàndards oberts (.Docx, .Xlsx, .Pptx)” i “Per a continuar afegint noves característiques i innovacions a Google Drive i Docs, centrarem els nostres esforços en l’exportació a aquests nous formats oberts en comptes dels vells formats d’Office de propietat (.Doc, .Xls, .Ppt) que es van utilitzar en Office 97-2003”.

Google ofereix un plugin oficial de Microsoft per a poder exportar els vells formats.

 

Copyleft 2013 www.imatica.org
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà www.imatica.org

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: