Google dóna de baixa alguns dels seus serveis

Compartir

La companyia del cercador continua donant de baixa alguns dels seus serveis que menys èxit han tingut per a optimitzar despeses i infraestructura.

Els servicis afectats són els següents:

  • Google Mini: és un producte orientat a petites i mitjanes empreses. La seva funció és adaptar el rendiment i tecnologia del cercador Google per a fer cerques en documents i pàgines web de la nostra empresa. El seu reemplaçament podria ser Search Appliance i serveis com Site Search i Commerce Search. Google Mini serà discontinuat el 31 de juliol.
  • Google Talk Chatback: aquest servei ens dóna la possibilitat d’inserir un widget Google Talk en el nostre lloc i aconseguir resposta en viu dels visitants. Serà reemplaçat per Meebo.
  • Google Video: fou un lloc alternatiu a YouTube abans que este darrer fos adquirit pel cercador, i portava 3 anys llanguint a l’ombra de l’omnipresent YouTube. Els usuaris tenen fins al 20 d’agost per canviar els seus vídeos a un altre servei.
  • iGoogle: servei que data de l’any 2005. Permet editar una pàgina de benvinguda i fer-la totalment personalitzada. Google deixarà de mantenir-lo al novembre de 2013.
  • App per a Symbian: Google prefereix que els usuaris de mòbils amb Symbian facin les cerques directament des de la pàgina web, per això donarà de baixa l’app per als terminals Symbian.

 

Copyleft 2012 www.imatica.org
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà www.imatica.org

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: