Google Drive tira per terra el preu de l’emmagatzematge en el núvol

Compartir

En aquesta infografia comparem Google Drive amb els seus rivals més directes per comprovar si és el servei cloud més econòmic.

Recentment, Google refeia els preus del servei de pagament d’emmagatzematge en el núvol Drive, situant-los en uns ridículs dos dòlars per mes per mantenir 100 gigabytes, un cost assequible per a molts per una quantitat menyspreable tractant-se d’emmagatzematge en línia accessible des de qualsevol dispositiu en qualsevol plataforma i integrat amb una suite ofimàtica en línia com és Google Docs.

Però, tot i la baixada de preus, és Drive el servei més econòmic actualment? La nostra comparativa demostra que així és, que actualment Google Drive és el servei més econòmic dels principals que s’ofereixen a La Xarxa, almenys fins que els altres segueixin l’exemple de Google i també baixin preus.

L’hem comparat amb els seus principals rivals: OneDrive de Microsoft, Dropbox i iCloud d’Apple, essent aquest darrer el més car i, el que més s’acosta a Drive, és el OneDrive.

La metodologia emprada ha estat senzilla: dividir el preu mensual (realitzant la divisió corresponent per a aquells plans que només ofereixen preus anuals amb l’excepció de Dropbox, del qual n’hem pres només els preus mensuals) entre els gigabytes oferts, de manera que ens queda el preu del giga per mes, unitat que hem emprat per fer la comparació.

Comparativa del preu dels serveis cloud

Copyleft 2014 El Mur Tecnològic
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà El Mur Tecnològic

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: