Google Earth disponible per a l’iPhone i l’iPod Touch

Compartir

Permet les mateixes funcionalitats que la versió de sobretaula, accedint als mateixos mapes que empra aquesta darrera.


Google Earth per a iPhoneRedacció imatica.org – Google ha anunciat la disponibilitat del seu programari de navegació geoespacial Google Earth per als dispositius mòbils d’Apple, el smartphone iPhone i el PMP iPod Touch.

Les imatges que mostra el programa i les capacitats de navegació seran les mateixes que el seu homòleg per a sistemes de sobretaula, disponible per a Windows, GNU/Linux i Mac OS X. Així, en els punts del mapa en els quals s’hi hagin enllaçat articles de la Wikipedia o imatges de Panoramio, disposarem d’aquests mateixos enllaços i podrem consultar la informació amb la mateixa facilitat que tenim en el nostre ordinador.

El programa fa ús dels acceleròmetres inclosos en els dispositius d’Apple, de manera que podem moure’ns a través de mapes i elements 3D disponibles per complementar la informació cartogràfica i fotogràfica amb tan sols moure l’aparell.

El nou Google Earth es troba disponible per a descàrrega gratuïta des de l’App Store de l’iTunes en un total de 18 llengües i és compatible amb les dues generacions existents d’aquests dispositius.

Guillem Alsina