Google Empleos

Compartir

Google Jobs és la web de recerca de feina de Google que porta aproximadament un any disponible als Estats Units i arriba a Espanya amb el nom de Google Empleos.
Com utilitzar Google Empleos?
–  Recerca al portal principal: tecleja en el cercador l’ocupació exacte que vols o relacionada amb l’activitat que exerceixis (p.e: Marketing Digital).
– Llavors, es redirigirà a un menú que et mostrarà les vacants de treball a prop de la teva localitat. Google Empleos està unit a Google Maps, de manera que el filtre d'”ubicació” et mostrarà les ofertes de treball d’un rang de 3 als 300 quilòmetres de la posició de l’usuari.
Tot i això, sempre podràs buscar llocs de treball en concret que no tinguin per què veure amb el teu sector ni se situïn a prop. Podràs trobar feina a altres països com Estats Units, Argentina, Xile, Mèxic, Brasil, Colòmbia, Nigèria, Kenya i Sud-Àfrica. Google Empleos recol·lecta i mostra les ofertes dels agregadors que s’han sumat a aquesta nova forma de cerca.

– Utilitza múltiples filtres per als resultats com ara categoria, ubicació de l’oferta, data de publicació, tipus de contracte i empresa, entre d’altres més, i crea alertes d’acord amb les teves necessitats.
– Finalment, una vegada que hagis trobat una oferta de treball interessant, trobaràs un enllaç directe al lloc web on es troba publicada, per començar el procés de reclutament.

Últimes entrades de Arnau Sanz Ardanuy (Veure'ls tots)