Google estaria estudiant obrir botigues físiques

Compartir

La companyia del cercador hauria entès que molts potencials consumidors necessiten tocar el producte abans de sospesar-ne l’adquisició.

Segons afirma el lloc web 9TO5Google basant-se en una font “extremadament confiable” de la qual no n’ha revelat la identitat, Google està ultimant els detalls per a l’obertura d’una cadena de botigues físiques, que començaria a desplegar-se als Estats Units poc abans de la temporada nadalenca 2013-2014.

La informació que indica haver rebut 9TO5Google és encara difusa, ja que la multinacional del cercador estaria tot just definint el seu model de botiga, analitzant exemples com, sobretot, el d’Apple, però també el de Microsoft i altres cadenes de venda al detall.

La necessitat de molts usuaris de tocar el producte abans de comprar-lo, hauria impulsat aquesta decisió, juntament amb l’èxit experimentat per Apple amb la seva àmplia cadena de botigues (amb les que va començar de forma pionera en la indústria tecnològica ja fa anys). Fins ara, Google ha comptat amb llocs de difusió d’informació sobre els seus productes dins de grans magatzems i cadenes de botigues i grans superfícies d’electrònica de consum. En aquests, ha ensenyat productes com la seva gamma Nexus i els Chromebooks dels seus partners.

 

Copyleft 2013 www.imatica.org
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà www.imatica.org

Guillem Alsina
Etiquetes: