Google+ estrena Trending Topics

Compartir

Si tens Twitter ja saps que són els trending topics i si tens Google Plus ja saps també que és una xarxa que va anant incorporant novetats poc a poc passa el temps. Doncs aquesta és la més nova de la xarxa social del buscador més famós.

Google aposta i fort per la xarxa social creada fa poc. El cercador busca enamorar més seguidors poc a poc. La novetat avui ha estat la incorporació dels Trending Topics. Per què tothom ho entengui són les paraules més empleades del moment. Per entendreu d’una altre manera, la notícia del moment, el que la gent més parla.

Molts de vosaltres us preguntareu com veureu ja que a la pantalla inicial de la xarxa no apareix, doncs fàcil. Ens dirigim al cercador superior i col-loquem per exemple, imàtica, ens apareix directament els resultats i si tenim la sort que un altre usuari escriu alguna cosa referent a imàtica apareix sense haver de refrescar la pàgina de la xarxa.

Tot un avanç i un altre cop damunt la taula del cercador i les seves rames. Ja ets a Google+? I no ens segueixes? Estem per a tot arreu nosaltres!

Podeu trobar més informació a Mashable

El nostre perfil a Google+

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: