Google fa un pas més i s’internacionalitza amb Wallet

Compartir

Guarda les dades en el núvol, accepta qualsevol tarja de crèdit i ja és accessible des de qualsevol país. Intentarà competir amb Paypal?

La companyia del cercador ha donat un pas més endavant amb el seu portamonedes virtual Wallet, que el porta a sortir parcialment del seu feu nord-americà.

Primer va aprofitar la tecnologia NFC, però ara permet emprar qualsevol tarja de crèdit per realitzar pagaments online, una funcionalitat idèntica a la que permet Paypal, un servei propietat d’eBay molt assentat en el mercat.

L’avantatge de Paypal és que la botiga o persona a qui comprem un producte o servei només sap de nosaltres el nostre identificatiu de Paypal, que és una adreça de correu electrònic. Això ens permet realitzar compres de manera totalment anònima.

Wallet ha donat un pas en aquesta direcció, saltant dels telèfons al núvol. Per a això, ha ampliat el rang de targes de crèdit que accepta el servei, i que ara inclou a més de Mastercard, a VISA, American Express i Discover. Les dades d’aquestes targes es guarden en els servidors de Google, i no a l’àrea d’emmagatzemament segur del terminal.

De moment, fora dels Estats Units, la funcionalitat de Wallet es redueix a l’ús online per pagar en llocs web, no sent utilitzable el portamonedes en el mòbil encara que tinguem un terminal amb xip NFC.

Entre les noves capacitats del renovat Wallet en el núvol, ens trobem amb la possibilitat de bloquejar el portamonedes virtual del telèfon des del nostre compte a Internet, per tal de prevenir l’ús indegut producte del robatori del terminal.

Més informació

Entrada en el blog de Google de solucions per al comerç

 

Copyleft 2012 www.imatica.org
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà www.imatica.org

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: