Google li treu Waze a Facebook

Compartir

La ‘lluita’ entre ambdues companyies ha acabat abans del que es preveia.

Finalment s’ha arribat al final del ‘culebrot Waze‘ amb l’adquisició d’aquesta companyia israeliana per part de la multinacional nord-americana Google.

Waze proporciona serveis de ‘navegació social’ de tràfic rodat, emprant la informació generada pels usuaris per a informar sobre retencions i altres incidències a la carretera, usant les senyals dels telèfons dels seus usuaris per a generar mapes i dades de tràfic a temps real.

Google pretén adaptar l’app de Waze en el seu servei de mapes, i informa que l’equip de Waze es mantindrà a Israel operant de manera separada a la resta de la companyia de Mountain View.

Des de Google van comentar “donem la benvinguda a Waze per buscar treballar amb ells en els nostres esforços per crear un mapa del món comprensiu, precís i útil” i Waze en un comunicat va apuntar que “Google està compromès amb nosaltres a ajudar-nos a aconseguir fites comunes i proveir-nos amb la independència i recursos que necessitem per tal de tenir èxit. Hem avaluat diverses opcions i creiem que Google és el millor soci per a Waze, els nostres editors de mapes, gerents d’àrees i gairebé 50 milions d’usuaris globals”.

 

Copyleft 2013 El Mur Tecnològic
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà El Mur Tecnològic

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: