Google Music: Obert,sorprenent i omnipresent

Compartir

Google va presentar ahir a la nit la seva botiga digital de música. Un espai on podrem trobar tota la música però també exclusivitats com entrevistes, concerts o sorpreses dels grups. És una gran aposta de Google que ha vist el mercat obert per iTunes i Amazon.

Google va presentar ahir a la nit la seva botiga digital de música. Una botiga totalment diferent i social a les que ja teniem vistes d’iTunes (Apple) i Amazon amb el seu rècord personal de ventes. Google ha volgut millorar un servei, que és com té èxit:  Reinventant. El cercador més famós ha innovat presentant novetats tant importants com fàcilment ampliables.

No estem davant d’una simple botiga de música, estem davant d’una botiga social, fàcil i potent. Socialment integrada a la xarxa social de Google+ i la botiga integrada dins del seu market queda d’una manera més que espectacular. Google ha potenciat un servei que semblava estancat.

Tots els grups podràn tenir el seu espai a la Google Music Store, han creat una marca per a què qualsevol cantant pugui tenir pel preu aproximat de 25$ el seu espai amb la seva música. Pugui interaccionar amb l’usuari mitjançant la xarxa social de la casa i millorar dia a dia amb l’ajuda de tots.

També s’ha innovat en l’exemple bàsic de tenir més que música. Disposarem d’entrevistes, concerts i sorpreses dels grups més famosos com Coldplay, Shakira, Rolling Stones… per a tots els usuaris de Google Music. I la gran sorpresa ha estat que DJ Tiesto llançarà el seu nou àlbum en directe i només en principi per la casa del buscador, Google Music Store!!!

Les principals sorpreses per als usuaris de Google Music i publicades al bloc oficial de Google són:

  • Els Rolling Stones ofereixen un exclusiu i mai abans llançat àlbum en viu, Brussel · les Affair (Live, 1973) , inclòs un senzill lliure, “Dancing with Mr D.” Aquest és el primer dels sis en una sèrie de concerts inèdits que estarà disponible exclusivament a través de Google Music en els propers mesos.
  • Els fans de Coldplay trobaran una mica de música original, que no estarà disponible en cap altre lloc: un enregistrament lliure, directe de ” Every Teardrop Is A Waterfall “, una pista de cinc-EP en viu del seu recent concert a Madrid i un remix de ” Paradís” de Tiësto.
  • Només Busta Rhymes ‘s primer del seu proper àlbum,  Why Stop Now (feat. Chris Brown) , està disponible de forma gratuïta.
  • Shakira ‘s live EP del seu recent concert a París i el seu únic nou estudi, ” Je l’Aime à Mourir” són al mateix temps que s’ofereixen lliures.
  • Pearl Jam llançarà un àlbum en viu del seu concert 09/11/11 a Toronto, a la llibertat dels usuaris de Google Music.
  • Dave Matthews Band estan oferint discos gratis a partir de dos concerts en viu, incloent nou material de Live On Lakeside .
  • Tiësto està oferint una nova barreja, “What Can We Do?” (feat. Anastacia) , exclusivament per als usuaris de Google Music.
  • I una nova cançó gratuïta dia a dia de la mà de Google!
Nosaltres com ja sabem el que voleu us portem l’aplicació actualitzada per els vostres terminals amb Android, aqui. I també us expliquem com veure la nova botiga de música de Google.
Per visitar la web de Google Music Store i poder tafanejar és tant fàcil com entrar des d’un proxy i poder remenar de dalt a baix i descobrir tot el que vulguis de la música, cinema, llibres i aplicacions.
Proxy que t’aconsellem : http://hidemyass.com/
Web oficial de la Google Music Store: https://market.android.com/music

Nota oficial de Google sobre la Google Music Store

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: