Google ofereix servei de seguretat per al correu electr

Compartir

Des d’uns 3 dòlars a l’any i per persona, la companyia del cercador ofereix serveis de filtrat i antivirus per al correu electrònic corporatiu.


Redacció iMàtica – Google ha afegit una sèrie de serveis de seguretat proporcionats per la companyia Postini a les seves aplicacions en línia per a empreses i que funcionen també amb servidors de correu corporatiu com Microsoft Exchange, Lotus Notes i Novell Groupwise.

Els serveis proporcionats no requereixen de la descàrrega i instal·lació de programari, si no que són completament de lloguer, seguint la filosofia de Google de ser transparents a la plataforma maquinari/programari emprada i de proporcionar tots els serveis a través de la Xarxa de xarxes. A més, un avantatge per als usuaris és que no s’han de preocupar per actualitzar i mantenir el programari.

Entre les noves facilitats ofertes per Google s’hi inclou el filtrat de missatges per detectar spam i malware per 3 dòlars l’any. Aquest és el paquet bàsic, però si volem quelcom més potent, per 12 dòlars l’any podem afegir a l’anterior paquet la detecció i eliminació de virus i els filtres per impedir que informació sensible de la nostra organització sigui enviada a l’exterior. Per 25 dòlars anuals comptem a més de tot l’anterior amb una sèrie d’eines d’arxivament de missatges, exploració i recerca.

Totes aquestes funcionalitats formen part de la plataforma d’aplicacions en línia de la companyia del cercador, Google Apps, que inclouen entre d’altres aplicacions un processador de textos, full de càlcul i programa de presentacions. Google Apps consisteix en un servei de lloguer que es dirigeix a mitjanes i grans empreses.

Més informació:

Google Apps – seguretat
http://www.google.com/a/help/intl/en/security/security.html

Guillem Alsina