Google podria donar a conèixer avui la data per a Android 4.4 i Nexus 5

Compartir

La companyia de Mountain View podria buscar ‘rebentar’ la keynote d’Apple no anunciant el dispositiu en si, si no donant a conèixer la data per a l’esdeveniment de presentació.

Avui dimarts dia 22 diverses empreses del sector tecnològic realitzen esdeveniments de presentació dels seus propers productes com, per exemple, Nokia (a Abu Dhabio Apple, aquesta darrera a les 10 del matí hora de la costa oest nord-americana, les 19.00 hora d’aquí.

Però durant tot el dia, els aficionats a les noves tecnologies i els mitjans de comunicació especialitzats haurem de mirar també en un altre front: Google.

No és que els astres s’hagin alineat especialment per posar de relleu d’una forma còsmica aquesta data del 22 d’octubre del 2013. Simplement és que hi ha hagut una coincidència pels actes ja anunciats de Nokia primer i Apple després, als quals se’ls podria afegir algun tipus d’anunci per part de Google que, en aquest cas, ja no seria tan ‘coincident’.

És poc probable que la multinacional del cercador presenti directament el nou Android 4.4 KitKat o el terminal Nexus 5, el més probable és que doni a conèixer la data de l’esdeveniment de presentació i, potser, alguna característica del maquinari del nou smartphone de la línia Nexus.

També podria fer un anunci encobert, és a dir, citar la premsa a un esdeveniment sense precisar-ne el contingut d’aquest. Amb això, desviaria l’atenció de la premsa sobre el nou que presentin tant Nokia com, sobretot, Apple.

Google no és nova en aquests afers, doncs ja amb l’anunci del futur Android 4.4, li tornava a Apple el cop que aquesta li havia etzibat en el Mobile World Congress del 2012, quan només sortir Eric Schmidt a l’escenari de la Fira de Barcelona per presentar la versió mòbil de Chrome, la companyia de la poma enviava a la premsa la invitació per a l’esdeveniment en el qual, al cap i a la fi, seria presentat l’iPad 3.

No hi ha res segur, tenim pocs rumors al respecte, però la lògica dicta que és una bona ocasió per a què Google interfereixi en la comunicació pública d’Apple.

 

Copyleft 2013 El Mur Tecnològic
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà El Mur Tecnològic

Guillem Alsina
Etiquetes: