Google posa fi a App inventor

Compartir

Després d’anar tancat aplicacions i suports com Google Buzz o el servei oficial a Blackberry amb l’aplicació de Gmail ara tanca el recurs de molts desenvolupadors, App Inventor deixarà de funcionar a partir del 31 de Decembre d’aquest any en curs.

 

Google ha enviat avui a la matinada a tots els usuaris que fan servir aquesta eina un correu informatiu anunciant el fi del suport a la eina App Inventor a partir del 31 de Decembre del 2011. Ens explica que a partir de la data anunciada la direcció appinventorbeta.com no estarà accessible i serà eliminada dels servidors de l’empresa del buscador.

Però també tenim una part bona, Google ha afirmat que a finals del 2011 farà que l’app inventor estigui a disposició de tothom publicant el codi font perquè qualsevol el pugui estudiar i modificar el seu gust.

Per tal d’assegurar una continuitat en les aplicacions del cercador, Google ha finançat la creació d’un Centre d’Aprenentatge Mòbil al Media Lab del MIT. En que en el llarg del segon trimestre del 2012 té previst oferir una aplicació similar a App Inventor.

Esperem avisar-vos amb temps per si teniu alguna aplicació o projecte a les seves mans, descarregueu ja els fitxers abans de que Google elimini el programa dels seus servidors. Us afecta la decisió?

Aplicació: App Inventor Beta
Centre d’Aprenentatge MIT

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: