Google posa fi al suport a Blackberry

Compartir
Després de la noticia que Adobe deixava de donar suport a Flash per terminals i dispositius mòbils ara toca aquesta, Google deixa de donar suport a la seva aplicació per Gmail als telèfons Blackberry.

Després de les retallades en els seus serveis ara és el torn de les empreses externes. Google ha començat a retallar esforços al lloc on no els valoren. Blackberry té un servei de correu perfecte doncs perquè perdre el temps aportan els meus coneixements i temps per ells? Un menys. Des de el dia 22 de Novembre l’aplicació de Gmail no tindrà suport oficial, això si els usuaris que tenen l’aplicació instal-lada podràn seguir utilitzant el servei això si, sense el suport de Google.

Ès una nota prou curta, però la noticia en si té molta importància. Blackberry és queda sense una de les aplicacions claus fora dels terminals Android que ja tenen per defecte l’aplicació. Serà perque Google necessita a tothom treballant per l’aplicació amb iOS? Serà perque veu que no té cap benefici extra?

Google ha afirmat que seguirà donant suport a la versió web per als terminals amb sistema Blackberry. A la crida d’aquesta noticia creus que vol que tothom vaigi darrere seu? Tindrà alguna cosa a veure que Blackberry tingui ja un servei de correu? Que n’opineu?
YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: